Biologische Cappuccino Melk Van Riso Scotti

  • Geplaatst op
  • Door Rik
Biologische Cappuccino Melk Van Riso Scotti

Cappuccino volle schuimkraag

 

Barista, De Nieuwe Cappuccino Melk Van Riso Scotti.

Een lekkere en grote schuimlaag maakt een cappuccino, latte of macchiato perfect en compleet. En welke koffieliefhebber of barista wil nou niet dat de schuimlaag op zijn of haar cappuccino heerlijk romig is en de lepeltest doorstaat? Met de Oat Barista  van het befaamde Riso Scotti maken koffieliefhebbers en barista’s niet alleen heerlijke cappuccino’s, latte’s en macchiato’s maar bedienen zo ook de steeds groeiende groep biologische en veganistische consumenten. Waarom de Oat Barista niet mag ontbreken in je assortiment lees je hieronder.

 

 

 

Riso Scotti informatie Oat Barista

 

Biologische Cappuccino Melk Voor De Perfecte Koffie

De Oat Barista is een is de enige biologische plantaardige drank die perfect schuimt en waarmee de lekkerste zuivelvrije cappuccino’s, latte’s en macchiato’s gemaakt kunnen worden.Wat liefhebbers van zuivelvrije en veganistische producten zal verrassen is dat de Oat Barista alleen haver en erwten proteïne bevat. Dit zorgt voor het beste schuim ooit dat perfect zijn vorm houdt en de heerlijke smaak van haver heeft. De Oat Barista is ontwikkeld voor en met professionele barista’s met niet-professionele koffieliefhebbers in het achterhoofd.

 

 

 

Riso Scotti Oat barista vs  Oatly Barista

 

De Oat Barista Van Riso Scotti vs Oatly Barista

Wie weet er beter dan de Italianen zelf hoe een goede cappuccino, latte of macchiato moet (blijven) smaken? Zij hebben het immers uitgevonden! En daar ligt nu wat ons betreft het grote verschil tussen de Oat Barista van Riso Scotti (Italië) en de Oatly Barista (Zweden). In tegenstelling tot de Oatly Barista is de Oat Barista van Riso Scotti namelijk 100% biologisch en gemaakt met de beste haver dat geen pesticiden bevat. Daarnaast, bevat de Oat Barista geen ongezonde ingrediënten als tri kaliumfosfaat en calciumfosfaat. Met een 3 - 0 is wat ons betreft de Oat Barista van Riso Scotti de onbetwiste winnaar in deze vergelijking. Hebben wij je interesse gewekt? Bekijk dan hieronder waar de Oat Barista te verkrijgen is. Of bestel dit product hier.