• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bakingrediënten (12)

Merken
Le Poole Psylliumvezel (fiberhusk) 400g
Een oplosbare vezel die zorgt voor een betere consistentie van brood. Psylliumvezels zijn onmisbaar ...
Finax Psyllium Vezels
Finax - Psyllium Vezels. Deze glutenvrije vlozaadvezels zijn te gebruiken om extra vezels toe te voe...
Finax Fibrex
Finax - Fibrex. Deze glutenvrije suikerbietvezels kun je toevoegen aan je muesli of yoghurt voor ext...
Niet op voorraad
Le Poole Broodkruiden 125g
Gebruik de broodkruiden van Le Poole voor een extra smaakdimensie in je brood. Inhoud: 125g.
Niet op voorraad
Le Poole Bakkerszout 500g
Bakkerszout van Le Poole voor toevoeging aan je eigen brood- en bakmixen.
Le Poole Xanthaangom 200g
Le Poole xanthaangom. Naast de functie als verdikkingsmiddel is het ook goed te gebruiken als stabil...
Doves Farm Xanthaangom
Doves Farm - Xanthaangom. Xanthaangom is een verdikkingsmiddel. Je kunt het gebruiken in allerlei ba...
Niet op voorraad
Doves Farm Natrium Bicarbonaat
Doves Farm - Natrium Bicarbonaat. Wordt ook wel zuiveringszout of baking soda genoemd. Helpt het rij...
Peak's Free From Haverzemelen 300 gram
100% glutenvrije haverzemelen van Peak's Free From; boordevol goede voedingsstoffen, vezelrijk en ee...
Peak's Free From Xanthaangom
Peak's xanthaangom is te gebruiken als verdikkingsmiddel in recepten om een hogere viscositeit te kr...
Peak's Free From Psylliumvezels
Psylliumvezels van Peak's. Voeg meer stevigheid, elasticiteit en vezels toe aan je glutenvrije bakse...
Toon 1 - 12 van 12